Trip-Itaka als correfocs de la Mercè!

Amb la Mercè 2013 arriba un any més el correfoc que reuneix totes les colles de tabalers i diables pel centre de Barcelona. Aquest diumenge 22 de setembre omplirem de foc, percussió i festa la ciutat.

A dos quarts de set de la tarda acompanyarem als petits timbalers i diables d’Itaca durant el correfoc infantil, que pujarà per la Via Laietana des de Correus fins la plaça d’Antoni Maura. Estarem situats a la columna esquerra darrere de l’última bèstia, l’Estarrufadet del Poblenou, i dels diables de Sarrià. Si voleu veure als infantils d’Itaca abans, també actuaran a la tabalada infantil, a les cinc, que s’iniciarà al Portal de l’Àngel i recorrerà Ciutat Vella fins a la plaça del Rei.
El correfoc d’adults començarà a tres quarts de nou del vespre i farà el recorregut invers respecte el correfoc infantil, és a dir, començarà a la plaça d’Antoni Maura i baixarà la Via Laietana. En aquest cas ens podreu trobar els primers de les columnes juntament amb uns companys tabalers de Les Corts, els Bocs de Can Rosés, i els seus diables.

Animem a tothom a venir i gaudir de la festa del foc per excel·lència: el correfoc.
En aquest mapa trobareu el recorregut.

Un comentari a “Trip-Itaka als correfocs de la Mercè!

  1. BONA NIT COMPANYS !!!, ja som aqui, ara no mes falta que entreu sonvit i la recomeneu a molta gent. Com mes visites tinguem, mes amunt anirem, jo la tinc com a pe0gina d’inici. Una abrae7ada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *