El Foc i Rock d’aquest 2013

Dissabte 29 de Juny a partir de les 21 hores, la Plataforma Infantil i Juvenil de Les Corts celebra, un any més, una nova edició del Foc i Rock. En aquesta festa celebrem la revetlla de Sant Pere, amb un correfoc pel casc antic del barri de Les Corts  on hi trobaras les colles del món del foc i la percussió del barri, La Repúbli-k de l’Avern, els Diables de Les Corts, Tripitaka i els Bocs de can Rosés.

Seguidament del correfoc es realitzaran uns concerts a la plaça Concòrdia a càrrec de Sticky Notes i Reclam. En aquesta novena edició, entre concert i concert podrem veure un lluïment de foc del Guardià de les Corts.
Gracies al treball conjunt de les entitats de La Plataforma es fa possible poder realitzar amb la gent del barri  aquest acte.


Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>