Solidaritat amb les encausades del 29M

El passat 29 de març de 2012, cinc persones van ser detingudes al barri de Les Corts per participar en un piquet en el marc d’una vaga general. Passat més d’un any, aquestes persones s’enfronten a penes de fins a set anys de presó.

Degut a que els fets esdevinguts van tenir lloc a Les Corts i que gran part de les persones encausades són d’aquest barri, des de la Plataforma Infantil i Juvenil de Les Corts volem expressar la nostra solidaritat amb elles. Estem profundament en desacord amb la desproporcionalitat de les penes sol·licitades a les acusades que, creiem, van encarades a reprimir els diferents moviments socials. Ens sembla absurda la mera idea que joves del barri puguin perdre gran part de la seva vida a dins d’una presó per sortir al carrer un dia de vaga general.

Així doncs, aprofitem aquest blog per informar-vos que el proper divendres 14 de juny, a les 10 del matí, a la Ciutat de la Justícia, tindrà lloc el judici contra les cinc imputades i, alhora, està convocada una concentració on ens trobareu donant suport a aquestes persones.

Per a més informació podeu visitar el blog de la campanya de suport a les encausades.

 

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>