El Sant Jordi de les entitats

Amb motiu de la diada de Sant Jordi a la plataforma ens hem proposat ajudar a les entitats del barri que munten paradetes. És per això que iniciem una campanya perquè la gent conegui on seran les paradetes de les entitats del barri. Hem posat especial atenció a treballar amb les entitats agrupades dins la Plataforma, però també hem volgut fer extensiva la campanya a altres col·lectius que no en formen part, com ara les associacions d’alumnes de les escoles i instituts. És així com hem volgut aportar el nostre granet de sorra per crear un precedent que vagi creixent cada any.

sant jordi 2013
Durant tot el dia podeu visitar les parades de roses de les següents entitats:

Els Bocs de Can Rosés (plaça Can Rosés)

L’esplai Natzaret (Travessera de les Corts – Nicaragua)

AE el Pi de les Corts (Av. Diagonal, 589)

Esplai l’Olivera rodona (Vallespir- Can Bruixa)

Ateneu popular de Les Corts (Joan Gamper, 1)

– Escola Lavínia (Fígols, 20)

Casal de joves de Les Corts (Av. Sant Ramon)

Finalment creiem que una bona campanya s’ha de fer visible al carrer i és per això que aquest proper dimarts 23 d’abril organitzarem un cercavila pel barri a càrrec Tripitaka i els Bocs de Can Rosés. El cercavila passarà per les paradetes de les entitats als carrers Déu i mata, Constança, Travessera de les Corts, Vallespir, Cabestany i acabarà a Can Rosés posant fi a la celebració.

Si hi voleu participar no us oblideu d’estar a les 17:00h a la plaça Can Rosés.

Us hi esperem!!

1 comment to El Sant Jordi de les entitats

  • I believe in doing as much as you can yourself but there are things that I do get help for. I have a nice lady come by once a month to help me out with the claneing. It really helps me out and I know she is always looking for ways to get more income so it is a win-win. Can I clean up every week? of course, I can but its worth it to me to take a break every now and then and leave it up to someon else.Debt and the Girl recently posted..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>