Abans de votar, pregunta!

Aquest dilluns 19 de novembre a l’auditori del Centre Cívic de Les Corts s’hi fa el debat polític en motiu de les eleccions d’aquest 25 de novembre al Parlament de Catalunya. Nosaltres per la nostre banda sempre intentem acostar la política  a la joventut i creiem que també ens toca fer preguntes als partits polítics perquè ens puguin donar respostes al nostres problemes. Però també ens agrada que tothom pugui preguntar i ho pugui fer des de la proximitat, és per això que et facilitem un formulari perquè puguis preguntar el que creguis.

Per tant et donem el compromís que farem la pregunta i si veiem que no hi ha temps per a respondre (els debats sempre es poden allargar) publicarem al web les respostes , per tant esperem que t’animis i facis la pregunta o preguntes que creguis oportunes

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>