Concurs sobre els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro

Logo-Rio-2016Amb motiu de la celebració dels XXXI Jocs Olímpics d’Estiu, que enguany tenen com a amfitriona la localitat brasilera de Rio de Janeiro,  la biblioteca ha organitzat un concurs que duu per títol “Fes-te olímpic!”

Es tracta d’un joc de pistes sobre quatre esports olímpics que es realitzarà de l’1 al 26 d’agost.

El funcionament del concurs és ben senzill. Cada setmana s’haurà d’encertar un esport mitjançant les pistes que s’aniran col·locant al plafó d’informació que hi ha al costat de la porta d’entrada de la biblioteca.

Qui encerti de quin esport olímpic estem parlant guanyarà una tassa i un portallapis de Biblioteques de Barcelona i un sobre sorpresa.

Com pots participar?

• Agafa en préstec un llibre sobre un esport olímpic (és l’únic requisit per a participar al concurs)

• Omple la butlleta amb el nom de l’esport del qual et donem pistes

• Adreça’t al taulell de la primera planta amb la butlleta

• Si ets el primer en encertar la resposta rebràs una tassa i un portallapis de Biblioteques de Barcelona i un sobre sorpresa.

• Recorda que el guanyador d’una setmana no pot participar en les setmanes següents

Quins són els esports olímpics?

Enguany el programa d’esports inclou: aigües obertes (també anomenada marató aquàtica), atletisme, bàdminton, bàsquet, boxa, ciclisme (amb les categories de ciclisme BMX, ciclisme de muntanya, ciclisme de pista i ciclisme de ruta), equitació (amb les diferents modalitats de doma, concurs complet eqüestre i salts), esgrima, futbol, gimnàstica acrobàtica (en trampolí), gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, golfhalterofília, handbol, hoquei sobre herba, judo, lluita, natació, natació sincronitzada, pentatló modern, piragüisme (de velocitat i d’eslàlom), rem, rugbi a set, salts de natació, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir, tir amb arc, triatló, vela, voleibol, voleibol de platja i waterpolo.

Anima’t a participar! Aquí pots consultar les bases completes del concurs:

Bases_Concurs_Jocs_Olimpics_VV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *