20è aniversari

El 4 de juny vam celebrar el nostre 20è aniversari, com no podia ser d’un altre manera, a la plaça de Can Rosés. Era una data marcada al calendari des de feia temps per tot el que representava per a la colla. 20 anys sent presents al barri i participant a moltes activitats, 20 any participant de la cultura del foc i aportant el nostre granet de sorra.
Va ser un dia rodó! Un dinar de germanor de la colla donava el tret de sortida de tot el que havíem preparat. Més tard arribarien el Cor Mariner i la xocolatada, abans del primer plat fort: les Olimpíades!WhatsApp-Image-2016070503
Vam poder fer diferents proves amb els companys del Carmel, preguntes relacionades amb el món del foc, qui encenia millor les carrutxes, qui tocava millor els tabals aguantant la pressió que exercien des de fora les altres colles… Tothom s’ho va passar molt bé amb aquella competició tan sana!

WhatsApp-Image-20160705
Començaria a sonar la musiqueta amb PD Botifler mentre la gent anava sopant i preparant-se per l’espectacle de foc.
La colla va preparar una Roda de Foc, tot de diables girant al voltant de la plaça mentre els tabals sonaven i unes magnífiques rodes de fusta penjades entre l’arbre i el fanal eren enceses per avançar-nos allò que tothom esperava: la Ceptrotada. 20 ceptrots sortien a plaça per commemorar el nostre aniversari. Vam aconseguir que durant la nit es fes de dia!

26991063243_5e58491702_zMés tard continuaria la música amb DJ Mari Karmen fins al final de la nostra gran festa.
Va ser un dia de retrobaments, de reconeixements, de feina, de foc i de tabals. I la cosa no acaba aquí, encara ens guardem alguna sorpresa de cara al 9 d’octubre…

27566113086_fcd10b7152_z

Redactor: Manel


Tags: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *