Correfoc a l’H

Després de la ressaca de Sant Jordi, el passat diumenge 24 de maig, els diables vam sortir del repòs hivernal tot participant al correfoc convidats per Tro de  L’Hospitalet de Llobregat.

A dos quarts de cinc ja estàvem tots al casal per agafar tots els trastos i carregar la furgo, cap a dos quarts de set ja estàvem tots reunits a la plaça de l’ajuntament i llestos per començar l’espectacle. Un berenar a base de tapes variades donaren inici a la tabalada que començava i acabava a la mateixa plaça de l’Ajuntament.20160424_215719

Acabada la tabalada començava el correfoc. Les colles anàvem passant per sota de la porta de l’infern al ritme de la música i envoltats d’ un petit espectacle de foc. Una hora després tornàvem a ser al punt de sortida. El correfoc el vam rematar amb una ceptrotada conjunta amb totes les colles, i després un espectacle de foc digne d’un final de festes d’una ciutat.

Cap a les 11 ja ho teníem tot recollit i un altre cop cap a carregar al furgo i anar cap al casal a endreçar-ho tot i a descansar fins el nostre 20è aniversari el 4 de Juny.

Redactor: Martí


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *