Llar d’Infants El Pomer

Aquest divendres a la tarda vam tenir l’oportunitat d’acompanyar a la Llar d’Infants El Pomer en la celebració del seu 15è aniversari! 

20160422_184238
Vam agafar els instruments i vam començar a animar la festa a ritme dels nostres tabals. Es podia sentir en l’ambient les ganes de gresca i gaudi de tots els que ens acompanyaven, estaven molt contents de poder celebrar que feien anys, convidant a més de tres generacions d’infants i famílies.
Vam sortir des del seu local del carrer can Bruixa per recórrer en petita cercavila els carrers del barri que porten fins a plaça Concòrdia, on hi va haver el final de festa. Quin rock del Pomer més maco varen cantar nens, nenes i educadores!
 20160422_183317
Per acabar, vam cantar i ballar tots plegats el hei bugui bugui. Ens ho vam passar molt bé i va ser una experiència molt bonica. Per molts anys més El Pomer!!
Redactora: Anna Sellarès


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *