Carnaval a la UAB!

Eren les 18:30 quan vam arribar a les instal·lacions de la UAB preparats i disposats a fer-la tremolar.

Un cop instal·lats, varem començar el ritual de cada sortida. “Treu les pintures”, “qui maquilla”, “que ens fem”, “qui vol una birra?”. Així dons un cop maquillats, només calia agafar els tabals i atabalar tota la UAB.

Els tabals anaven sonant i repicant mentre la gent xerrava i anava ballant, i entre parades una altre cervesa anaven agafant. Pujades amunt i baixades avall, a la gent anàvem animant. Fins que al final al fossat de les ciències vam arribar, om els instruments vam deixar i la musica dels dj’s vam donar pas.

Una gran festa varem participar, i no cal dir que ens encanta tocar a les festes de les universitats. Mola gent, alegre i contenta, que a part de ballar ens fan part de la festa.

Molt bé ens ho vam passar i esperem poder-hi tornar a tocar.

Salud, Foc i Tabals.

Redactor: Miki


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *