Fer salut per la sanitat pública

El passat 16 de gener, amb motiu d’una marxa reivindicativa per una sanitat pública universal i un entorn més saludable, els tabalers dels Bocs de Can Rosés vam desplaçar-nos fins a Hospital Clínic per engrescar la marxa.

Tot seguit, vàrem fer una parada al centre de salut Sagrat Cor, i un cop allà es va realitzar una performance on es mostraven personatges amb carretes de diners i el que feien era lucrar-se amb la salut de les persones.

20160131105435-2La segona acció va tenir lloc a la Gran Via, on vam simular que estàvem morts juntament amb els altres manifestants. Amb l’objectiu de fer apagar els motors dels automòbils, que són en gran part la causa de tanta contaminació.

Quan vam arribar al Cap de Salut de Manso, es van llegir uns manifests, per les diferents plataformes en defensa de la salut i pel medi ambient, on reclamaven un millor ambient per respirar , i rebutjaven la privatització i el tancament de serveis en la sanitat pública.

Autor: Eudald Llobera

Més informació: https://tancadaclinic.wordpress.com/2016/01/15/bicicletada-per-la-salut-i-la-sanitat-publica/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *