Taller a l’espai Jovecardí

cronica-taller-jovecardi-1

Dimecres 16 de desembre el Miki i jo vam anar a l’Espai Jovecardí a fer un taller de percussió amb els joves.

Primer de tot ens vam presentar i vam explicar la importància del temps en la música, ja que és essencial per a que tots toquem a la vegada. Això ho vam practicar a través d’una ronda on cadascú feia un ritme i els altres el repetíem tot seguint el temps amb els peus.

Després d’això vam introduir els tabals. Vam veure quines parts tenien i com es tocaven. I, finalment ens vam posar a tocar. Al principi no era fàcil coordinar-nos amb la resta del grup però mica en mica vam anar agafant el ritme.

Mica en mica les noies i nois de Jovecardí van anar agafant confiança amb ells mateixos amb el tabal i anaven proposant diferents ritmes, així que els anàvem fent. El final del taller va ser molt bonic perquè vam aconseguir crear una cançó entre tots i la vam estar tocant.
cronica-taller-jovecardi-2
Va ser una experiència molt enriquidora ja que vam poder treballar la creativitat, la confiança en nosaltres mateixos i vam conèixer els tabals, com tocar-los i com coordinar-nos en grup. De ben segur que ens tornarem a trobar!

Autora: Sara

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *