Magda Revetllat

No podia permetre que es fes una injustícia tal, de manera que vaig anar a reclamar que em tornessin els punts que m’havien tret, a mi, una de les conductores més prudents del món conegut.

En arribar em va atendre un jove assegut darrera un mostrador que va buscar la fitxa on constava el fet i em va dir que efectivament, el 10 d’octubre a les 15.26 hores jo havia infringit el codi de circulació en fer danys lleus a un vianant. Aquí si que em vaig exclamar ja que alló era molt lluny de la realitat, jo ni m’havia guanyat mai cap multa ni molt menys havia ferit ningú.

– Senyora -es va dirigir a mi tot clavant-me la seva nítida mirada- els actuals ràdars no constaten alló que fa el vehícle sino alló que fa el conductor -em parlava a poc a poc com si tingués davant una nena de cinc anys-, si l’informe diu que vosté va fer danys lleus a un vianant és que va ser exactament així.

– Però li repeteixo que no pot ser, en tot el dia no vaig agafar el cotxe i a aquella hora del dissabte jo tot just sortia del supermercat i…

Però aleshores vaig callar tot recordant que, efectivament a aquella hora, empenyent el carret de la compra, li havia passat una roda per damunt del peu d’aquella dona que es va posar a cridar com si li hagués passat pel damunt amb un tanc de combat, i me’n vaig anar sense fer-li cas…

…però és que la molt bruixa s’havia emportat, davant els meus nassos, el darrer pot de maionesa light.

® Magda Revetllat

Deixa un comentari