Dani González

Deixats enrere Spiderman i Daredevil, els meus herois de quan era jovenet, respondre a quin és el meu personatge favorit em resulta molt difícil. De fet, crec que ara mateix no tinc cap, que allò que recordo d’una lectura és la història i no cap personatge en concret.

Malgrat això dit, escullo avui al pilot pirx. Com és aquest personatge? Doncs no ho recordo. Crec que porta bigoti, almenys al principi, quan encara és només cadet, a la primera història dels seus relats. Com és a “Fiasco”? Doncs no ho “recordo”. I per què les cometes? Doncs perquè en aquesta novel·la no sabem qui és la persona reanimada,  si el pilot Pirx o un altre pilot (el nom del qual també comença per p). Això em serveix per definir una mica com és la filosofia de Lem, encara que no per descriure el meu personatge favorit amb precisió. 

Tags: ,

Deixa un comentari