Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

maig 2015
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« abr.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Això va millor amb Firefox

La NASA ens felicita el dia Star Wars

@MagdaRevetllat

Droids

La coincidència fonètica de la famosa frase May the Force be with you (Que la Força sigui amb tu / Que la Fuerza te acompañe) amb May the Fourth (4 de maig) ha fet que, arreu del món, el 4 de maig es converteixi en el dia Star Wars. No és una data oficial, però això tant els hi fa als seguidors de la saga que ho celebren aquest dia.

I no només grups i clubs de fans, la NASA també ha dedicat unes fotografies per unir-se a la festa, així podem llegir les frases Una doble posta de sol: és Tatooine? No, és Kepler-16B. O bé No són els droids que estàs buscant. A l’Estació Espacial Internacional també tenim robots que floten.

Expedition

Si bé s’ha dit que la ciència-ficció aporta vocacions a la ciència, és de pensar que molts científics gaudeixen amb la ciència-ficció: visitar altres mons, gaudir d’altres tecnologies… Alló que ahir semblava un somni pot esdevenir una realitat.

Tatooine

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>