L’estrès del no estrès

juny 8th, 2015 | Tags:

Arriba el cap de setmana, no tens un pla definit de forma concreta però saps que vols fer quelcom, vols sortir de la rutina, una rutina que potser s’ha fet més tediosa últimament per circumstàncies. T’aixeques del llit i alguna cosa no va bé, és massa tard, per què, per què t’has aixecat a aquella hora? Mira que ets ruc, només tens 2 dies per fugir d’aquesta rutina i ja has perdut unes hores. No passa res, encara es pot reconduir.

I ara què, què passa? En serio, molt bé, haurà de ser més tard… encara més tard… agafa un llibre no et preocupis, llegir sempre està bé. No, que dius, no és això el que tenies al cap, però llavors que és el que tenies al cap… no, no sé ni tan sols el que tenia al cap, només sé que no és això. Molt bé, potser si et poses a veure una pel·lícula… merda, veure pel·lícules a través del mòbil no és el millor que és pot fer un cap de setmana. Que faig, que faig… Maleïda habitació, per què és tan petita? Va, no hi pensis en això, no passa absolutament res, intenta relaxar-te i gaudir de no fer res. 3 setmanes sense fer res més que preocupar-te i anar amunt i avall, no vull “no fer res”, això ho tinc molt clar, és l’únic que tinc clar. Queda amb algú, segur que algú vol fer alguna cosa divertida. Una mica tard, merda, ja és hora de dinar, bé, més aviat de berenar, ara sí que no val la pena fer res. Ara si que la hem feta bona, no volia no fer res, ha marxat un dia sencer i al final que he fet? RES! no m’ho puc creure, com ha pogut passar tot un dia i que no hagi fet res? Això és una merda, només tenia aquests dos dies i no he fet absolutament res. Tot un dia… zzz!

Merda, em vaig quedar dormit i no havia fet res! Anem d’excursió em diuen. Sí, clar, com si això em tornés el dia sencer que ha marxat. Jo vull el meu dia, vull que torni, vull fer coses, no vull no haver fet res. No vull no fer res. Fa massa dies que tinc la sensació de no fer res. D’excursió estem i ara qué?això no és desconnectar un cap de setmana, és com si no féssim res. Sí, molt interessant tot el que expliquen imagina que haguéssim pogut escoltar tot un cap de setmana. Això no és suficient. Dinar? que més dona el dinar, el més important és no tenir la maleïda rutina, el més important és fer quelcom que m’ompli. De que em serveix dinar ara. Les 16:00, i tornem a estar com ahir, no he fet res. Bé, com a mínim a la tarda podem anar al cinema, excursió i cinema, no està malament… A casa? ara? si home, ara que tot just comença el cap de setmana? Estàs de broma no? Em nego, no he fet res en tot el cap de setmana, em nego rotundament. No vull, no vull que arribi un altre dilluns i no haver fet res … em nego… zzz!

Dilluns? I una merda, no pot ser, és impossible, però si just ahir era divendres, ara em tocava el cap de setmana. En tot cas, on son els meus dilluns? Abans eren el millor dia de la setmana per a mi. No vull no fer res, avui també. A la feina res, després de la feina res, bé, millor dit fins i tot he d’anar a fer res on m’he compromès. No vull, no suporto més el no fer res… zzz!

Deu meu com està passant de lenta la setmana, a aquest pas no arribarem mai al cap de setmana. 7 hores més de no fer res. Seus davant l’ordinador per fer res. Sí, el somni de molts i el malson d’uns altres, ja ho sé però que hi vols que hi faci? No puc més de no fer res. Aquesta tarda hem quedat, això com a mínim em permetrà respirar una mica. Va que potser si m’ho prenc diferent… molt bé, això està millor, encara es poden fer coses, aprofita-les no sigui que s’acabin. Demà segur que serà millor… zzz!

A veure si passa ràpid el matí que avui tinc coses a fer. Estudiar… perfecte, ha estat molt profitós. Ara hem quedat, vinga ràpid que tenim molta feina pendent, si, avui portem bon ritme. M’agrada, estem avançant, a veure si som capaços de mantenir el ritme, que sino, no arribarem a temps a l’entrega. Merda, un altre cop anar a complir per no fer res! ara? ara no, que anavem molt bé. En fin avui ha estat profitós ara em toca compensar…zzz!

Vaja quina novetat, 7 hores més de no fer res i a sobre m’assabento que la setmana vinent serà igual. Quin inici de dia, això promet ben poc. Cap problema després hem quedat per avançar l’altre tema. Sembla que estem agafant bon ritme, anem a sopar plegats que així acabem be el dia, que ens ho mereixem. Bona nit… zzz!

Bon dia! 7 horetes i comença el cap de setmana, va que això promet. Primer però el càstig diari, que has de fer avui … res! No importa, en breu comença el cap de setmana i promet molt. La setmana passada va ser una merda, però no passa res, aquesta ho compensarà seguríssim. Estic content. Dinar amb uns amics i més feineta. No em ve molt de gust assaig (fa temps que no em ve molt de gust, no sembla que anem enlloc i em fa la sensació que perdo el temps completament) però no passa res, hi ha gent nova i cal conèixer-los. Una bona birra i nova i bona companyia després per inaugurar ara sí, el cap de setmana… zzz!

Bon dia! Ah, sí, ja se que no marxem enlloc, però potser puc fer quelcom igualment no? … ah, que hem quedat? vaja, i cal que vinguin per no fer res? vaja. Que marxi igualment? No home no, m’hauré de quedar no? no veuria ni just ni normal marxar perque vinguin altres a ajudar no? En fin… agafa un llibre no et preocupis, llegir sempre està bé. No, que dius, no és això el que tenies al cap, però llavors que és el que tenies al cap… no, no sé ni tan sols el que tenia al cap, només sé que no és això. Molt bé, potser si et poses a veure una pel·lícula… merda, veure pel·lícules a través del mòbil no és el millor que és pot fer un cap de setmana. Que faig, que faig… Maleïda habitació, per què és tan petita? Va, no hi pensis en això, no passa absolutament res, intenta relaxar-te i gaudir de no fer res. 4 setmanes sense fer res més que preocupar-te i anar amunt i avall, no vull “no fer res”, això ho tinc molt clar, és l’únic que tinc clar. Ja puc ajudar? molt bé, corre, corre, que potser si anem ràpid … vaja, doncs no hi havia per tant amb l’ajuda no? millor avisa que ja ho he fet tot. Dinar … ok, tranquilitat ja sabiem que aquest cap de setmana seria una mica raro. Queda amb la gent … vaja, tard, ara ni aquí ni allà… m’estic començant a angoixar una mica, estic una mica fart del maleït deja-vu… M’en vaig, necessito sortir de casa immediatament, no m’esperava aquest cap de setmana igual que l’anterior, no puc més… on vaig? no sé, no tenia res planejat, perque no vas a…, no millor no, potser si vaig a …. no, quin rotllo… Merda, en realitat no volia sortir al carrer per sortir. Que puc fer … vale m’en vaig al cinema a veure una peli … ostres 9,50€, no em gastaré 10€ per deixar de no fer res… Mmm, un altre cop aquesta sensació? es com si necessites cridar i correr com un boig … es pot saber que em pasa? No se si agafar el cotxe i anar a alguna banda… Un missatge, un gin-tònic, bé en tot cas no tinc res a fer. Sí, ho se no sóc l’ànima de la festa a la que us tinc acostumats, … posam un altre si us plau … en fin, i ara? Que anem a casa vostre? molt bé, total la meva cada vegada és més petita, no se si podriem entrar drets. Que fem … estem aplatanats … ja no em vindrà d’aqui no? com a mínim puc interaccionar. Ah, quedem per sopar… ostres, doncs si que anem bé, tothom està completament aplatanat. Fem quelcom … si que s’acaba ràpid la força no? era un miratge … a dormir? en serio? Ara si que la hem feta bona, no volia no fer res, ha marxat un dia sencer i al final que he fet? RES! no m’ho puc creure, com ha pogut passar tot un dia i que no hagi fet res? Això és una merda, només tenia aquests dos dies i no he fet absolutament res. Tot un dia… zzz!

Merda, em vaig quedar dormit i no havia fet res! Aixeca’t … per què?… no te cap sentit, millor torna al llit, total que hi vols fer-hi? … ah, sí, clar, avui hem quedat per anar a fer un vermut no? no en tinc moltes ganes d’estar amb tanta gent, no vull fer caure l’esperit de la trobada. Estarem una estona i marxem a veure si aprofitem una mica el dia … Com sempre la gent arriba una mica tard … que bé això de perdre el temps m’encanta … posem un altre vermut… em pots posar un altre… i un altre si us plau. Anem? Sí, no? ok, les divagacions eternes. Posa’m un altre si us plau, i ja que estem un altre … sí, ara sí, ok un últim? ok, va un altre. Ara sí, no puc més ja toca marxar … Com? ja sabia que passaria això, gairebé l’hora de berenar i ja no dona temps a fer res especial, diferent … merda merda merda, un altre cop ha pasat el dia i no he fet res (o com a mínim res que em vingués realment de gust, però es que en realitat no se ni tan sols el que ve de gust ja. El que em ve de gust és una massa informe al núvol dels meus pensaments, no aconsegueixo donar-li forma. Només vull sortir de la maleïda rutina, només vull deixar de no fer res …) I ara que dinar? a on? fantàstic … a sobre no hem dinat, em engolit com galls d’indi. Perfecte, per què, vull que sigui dissabte un altre cop i que les coses siguin completament diferents, estic cansat, molt cansat i només vull correr com un boig i cridar. Com a mínim allò seria fer quelcom… Quedem? ok? no espereu la millor companyia ja estic massa cansat … fem quelcom? molt bé, alguna cosa tranquila, potser un joc de taula, uns capítols d’alguna serie. Perque no ha pogut ser així tot el cap de setmana? No demanava molt, només demanava deixar de no fer res! … zzz!

Dilluns? I una merda, no pot ser, és impossible, però si just ahir era divendres, ara em tocava el cap de setmana. En tot cas, on son els meus dilluns? Abans eren el millor dia de la setmana per a mi. No vull no fer res, avui també. A la feina res, després de la feina res, bé, millor dit fins i tot he d’anar a fer res on m’he compromès. No vull, no suporto més el no fer res… zzz! …

No comments yet.