Dilluns

novembre 15th, 2010 | Tags:

Fa temps que tinc aquesta sensació. Dilluns.

Tot moment que passa és un nou dilluns. No em pregunto el perquè. Crec que no val la pena. El que sí que em pregunto és perquè els dilluns han canviat. Hom que em coneix sap de sobres que mai he tingut problemes en aixecar-me del llit, preparar-me i sortir corrent, amb ganes, amb energia.

Els dilluns eren un bon dia, sí, començava la setmana, havies d’anar a treballar, tothom sempre li ha tingut mania a aquest dia. Jo no! Era una nova setmana, milers de coses a fer, milers de coses a tenir en compte, tot sempre interessant.

Ara en canvi els dilluns son diferents. No se perquè, no els hi tinc mania com la gent, però ja no els hi tinc cap apreci. Son tots iguals. Un rotllo! ja no em diverteixen. Ja no tenen sorpreses!

On han anat a parar els meus dilluns?

No comments yet.