>
abril 21st, 2016

Llibres crítics i roses boniques i reciclades: la Diada a l’Ateneu

Aquest any, per la Diada de Sant Jordi, a l’Ateneu hi trobareu aquell llibre que sempre heu volgut llegir, aquell que us acompanyarà l’estiu vinent a la platja, aquell que us explicarà allò que mai heu entès sobre política o educació o us posarà els pèls de punta sobre casos de corrupció, el què us descobrirà el racó més especial de la geografia mundial o et farà reflexionar sobre els tòpics de l’amor i el gènere o els poemes que t’endolciran el dia. I pels primers lectors també tindrem un petit recull d’aventures per créixer i conèixer nous personatges!

A més a més obrirem durant tot el dia l’Ateneu perquè pugueu venir a fer el vermut i a escoltar un recital de poemes vitals amb la companyia de la Cristina Company. O bé venir a fer el cafè i assistir a la presentació del llibre Hem guanyat/ Hem perdut del Marc Gafarot i l’Antoni Abat i del Drones de l’Enric Lujan.
A què espereu?
Ens trobareu, durant tot el dia, a la cantonada d’Evarist Arnús amb Galileu.

Sant Jordi Def

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>