>
març 25th, 2015

Amb la primavera, nou Glops de Poesia amb la Sònia Moll

El proper divendres 27 de Març a les 20h ens visitarà la Sònia Moll, que amb una àmplia experiència en el món de les lletres, escriu per construir i desconstruir-se.

Sílvia Moll és llicenciada en filologia catalana i ha fet de correctora, editora, traductora, lingüista i professora. Ha publicat poemes a la revista Caravansari, al llibre col·lectiu La catalana de lletres 2005 (Cossetània), a diverses plaquettes de poesia de Papers de Versàlia (Sabadell) i a l’antologia poètica Nou de set, aplegada per Susanna Rafart (Heptaseven 2011). Alguns dels seus poemes han estat traduïts al francès. Amb Non si male nunc (Viena Edicions, 2008), el seu primer llibre de poemes, va rebre el V Premi Sant Celoni de Poesia. El 2012 va rebre el premi de narrativa 25 d’Abril de Benissa per l’obra “Creixen malgrat tot les tulipes”.  I Déu en algun lloc (Cafè Central/Eumo, 2014) és el seu darrer llibre de poemes. També és autora del bloc “La vida té vida pròpia“, que pretén ser un espai per explorar noves vies d’expressió i creativitat i desgranar pensaments, sobretot en prosa poètica.

Per anar fent salivera, la seva última entrada al blog, titulada “Intempèrie”, comença dient:

“Ara que callo i deixo parlar el cos.
Ara que accepto,
ara que claudico,
ara que em rendeixo.
La intempèrie és una plaça deserta un vespre d’hivern…”

I és que ja se sap, el carrer cal viure’l. Ara que desem al calaix l’hivern i donem pas a la primavera, iniciem-la amb versos acompanyats d’un bon vi, aquest divendres a les 20h a l’Ateneu Popular de les Corts.

Us hi esperem!

Sònia Moll

1 comment to Amb la primavera, nou Glops de Poesia amb la Sònia Moll

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>